Cum Lucram

office content 1

Suntem o echipa!

La Glanz, credem că fundația oricărei colaborări de succes constă în transparență, eficiență și încredere. Glanz isi respecta angajamentele, angajatii si clientii. Succesul nostru este garantat de munca in echipa, profesionalism si abordarea responsabila a sarcinilor de serviciu.

Dezvoltare

Tehnologii si Automatizari

Implementam constant tehnologii, tehnici si idei inovatoare care ne pozitioneaza intotdeauna cu un pas in fata competitorilor nostrii. Metodele si tehnicile folosite sunt mereu actualizate in vederea grijei fata de oamenii si protejarii mediului inconjurator. Rezultatul final este cresterea calitatii, a randamentului si a imaginii companiei.   Acesta este unul dintre principalele noastre avantaje competitive. În plus, ne străduim să rămânem la curent cu ultimele tendințe din industrie și să le aplicăm în mod eficient în afacerea noastră, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și produse. Prin această abordare orientată către inovație, suntem capabili să ne îmbunătățim constant produsele și serviciile și să ne consolidăm poziția pe piață.

Sistem Trasabilitate activă
 • Informații in timp real
 • Comunicare directă prin sistem
 • Control al activității
 • Garanția calității serviciilor
Utilaje de mare productivitate monitorizate electronic
 • Folosind senzori de pozitionare si parametrii de functionare
 • Sisteme automate de dilutie
 • Roboti industriali
Sistem inovator de preimpregnare
 • Metoda de igienizare a suprafetelor folosind mopuri si lavete preimpregnate automat prin metoda computerizata
Sistem No Touch
 • Sistem inovativ de curatare cu aburi sub presiune
 • Sistem automat de dilutie
 • Aspirare și suflare cu filtrare HEPA inclus

Detergentii si materiale de curatenie

Am selectionat atent produsele de detergentii din cadrul celor mai cunoscuti producatori cu marca CE: Kiehl, Tana, Wurth, Kimberly Clark. Toate produsele folosite de Glanz sunt produse in conformitate cu normele de calitate si mediu ale Comunitatii Europene. Fisele de siguranta si conformitate dovedesc acest lucru si sunt puse la dispozitia clientilor nostri.

Produsele utilizate ofera cele mai bune performante.

 • capacitate mare de curatare
 • solutii concentrate
 • produse biodegradabile si non toxice
 • destinate specific fiecarui tip de suprafata

Dozarea corecta a detergentiilor

 • contribuie la eficientizarea costurilor, protectia mediului si ofera randament in munca
 • simplifica procesul de curatenie, protejand in acelasi timp suprafetele curatate
 • se face prin sisteme de dozare complete, individuale si de mare capacitate

GRIJA FATA DE MEDIU

Modalitatea noastră de abordare

Viitorul nostru depinde de atenția noastră față de mediu. Ne ghidăm după principii care promovează un echilibru între ecologie și tehnologie. În cadrul politicii noastre de gestionare a mediului, ne concentrăm pe furnizarea de produse și servicii valoroase clienților noștri, în timp ce reducem impactul asupra mediului și maximizăm valoarea economică.

Reducem emisiile de CO2

Compania noastră de gestionare a facilităților se angajează să combată reducerea emisiilor de CO2. Ne dedicăm să găsim soluții inovatoare și sustenabile pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului în fiecare aspect al activităților noastre. Prin adoptarea unor practici eficiente de gestionare a energiei, promovăm utilizarea surselor regenerabile și implementăm tehnologii avansate care să reducă emisiile de carbon. Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a dezvolta strategii personalizate care să conducă la o eficiență sporită, în timp ce contribuim activ la protejarea mediului și la lupta împotriva schimbărilor climatice.

Management al Mediului

Protejarea naturii este o datorie speciala cu implicatii globale. Prin certificarea ISO 14001, suntem mereu in pas cu legislagia si normele de mediu actualizate. Un astfel de sistem aduce atat avantaje ecologice cat si economice, cum ar fi reducerea deseurilor, a consumului de apa, energie si ambalaje.

Politica de Responsabilitate Socială a companiei Glanz

Suntem angajați să dezvoltăm și să menținem o cultură a responsabilității sociale, care să sprijine comunitățile în care activăm și să protejăm mediul înconjurător. În acest sens, ne angajăm să respectăm și să promovăm valorile și principiile de afaceri etice și durabile. Respectarea drepturilor și siguranței angajaților: Ne asigurăm că angajații noștri beneficiază de un mediu de lucru sigur și sănătos, respectând drepturile lor fundamentale. Protejarea mediului înconjurător: Suntem conștienți de impactul pe care activitățile noastre îl pot avea asupra mediului și ne angajăm să reducem cât mai mult posibil efectele negative și să promovăm practici durabile. Implicarea în comunitate: Ne implicăm în proiecte și activități care susțin comunitățile în care activăm și ne asigurăm că relațiile noastre cu clienții și partenerii sunt bazate pe integritate și respect. Etica afacerilor: Suntem angajați să respectăm standardele etice și de integritate în toate aspectele afacerii noastre, inclusiv relația cu clienții, partenerii și furnizorii noștri.

Actiuni si activitati de protectie a mediului

Colectare selectivă

Detergenti Eco-Friendly

Actiuni de reimpadurire

Resposabilizare comunitate

Ne angajăm să monitorizăm și să revizuim constant politica noastră de responsabilitate socială, astfel încât să rămânem în concordanță cu valorile și principiile noastre.

Angajamentul față de aceste inițiative depășește contribuțiile financiare, dezvăluind o conexiune mai adâncă cu comunitatea și dorința sinceră de a îmbunătăți vieți. Sponsorizarea evenimentelor sportive și implicarea în inițiative caritabile oferă o cale incredibilă de a împuternici visele și aspirațiile. Prin investirea în dezvoltarea sportivilor, le oferim resursele necesare pentru a excela și a-și atinge întregul potențial.