Despre noi

Glanz Facility Services

From Suntem o societate Românească cu capital privat, al cărui obiectiv este dorința de a oferi soluții profesionale și integrate în sectorul de Facility Management. Cu un portofoliu amplu de servicii, încrederea dobândită de-a lungul timpului de către clienții noștri ne situează în sectoarele importante de afaceri.

  • sectorul industrial
  • sectorul de clădiri birouri și instituții
  • sectorul medical
  • servicii de facility management
  • lucrări speciale

office content 1

În prezent, administrăm peste 1.6 mil. mp. de teren pentru clienți în toată România, iar lista consolidată de servicii este într-o extindere continuă atât în concordantă cu cerințele pieței, cât și cele ale clienților noștri.

Ani de activitate

Angajați

Certificări

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim servicii, eficiente și sigure clienților noștri, ajutându-i să mențină un mediu de lucru curat și sănătos. Suntem angajați în utilizarea metodelor de curățare prietenoase cu mediul și a echipamentelor, minimizând impactul asupra mediului. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să construim relații de lungă durată bazate pe încredere și servicii excepționale.

office content 1
office content 1

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să ne menținem poziția de lider în sectorul curateniei industriale si serviciilor de Facility Management promovând o cultură a siguranței, integrității și profesionalismului. Ne propunem să îmbunătățim continuu procesele noastre, formarea și serviciile pentru a satisface nevoile în continuă evoluție ale clienților noștri și să fim recunoscuți ca lideri de industrie pentru angajamentul nostru față de sustenabilitate și protecția mediului. Aspirăm să avem un impact pozitiv asupra comunităților pe care le deservim, promovând gestionarea mediului, responsabilitatea socială și creșterea economică.

Filozofia noastră

Filozofia Glanz este de a-și pregătii angajații, bazându-se pe abilititatea acestora și capacitatea de mobilizare. Acordăm o atenție sporită formării managerilor care interacționează direct cu partenerii de afaceri și coordonează echipele de operatori front-line, responsabili de livrarea servicilor. Pentru a satisfice exigențele clienților nostri, Glanz organizează programe de instruire extinse la nivelul întregii companii, de la nivel executiv până la cel managerial.

office content 1

Valorile Companiei

Calitatea – Efectul muncii noastre!
În cadrul firmei Glanz își desfășoară activitatea specialisti cu rezultate dovedite.

Responsabilitatea – Ne pasă!
Monitorizăm atent acțiunile noastre în interacțiune cu cei din jurul nostru transformând promisiunile în realizări.

Cinstea – Respectul reciproc!
Glanz își respectă clienții, angajații și compania. Succesul este generat de respectful reciproc în cadrul relațiilor cu partenerii noștri.

Dinanismul – Angajații au libertatea inițiativei!
Glanz își încurajează angajații să fie productivi, flexibili și mereu pregătiți să contribuie la munca echipei.

Glanz si partenerii

Expertiza firmei Glanz în domeniul curățeniei industriale și comerciale a oferit avantaje competitive pentru clienții săi îmbunătățind operațiunile și permitând companiilor colaboratoare să se concentreze mai mult pe afacerile lor principale. Aceasta contribuie la dezvoltarea economică și la creșterea eficienței în cadrul companiilor.