Dust control

Plasarea strategica a unei carpete la intrarea in sediul companiei dumneavoastra va retine pana la 70% din praful, umezeala si mizeria aduse din mediul exterior. Utilizarea carpetelor va proteja podelele dumneavoastra si le va prelungi durata de viata, mai ales in zonele intens traficate. Carpetele sunt fabricate din fibre de nylon rasucite si vulcanizate pe suport de cauciuc, ce asigura o curatenie eficienta si retin particulele de praf, mizerie si umezeala in interiorul carpetei.

Mai mult decat functionalitatea lor, carpetele pot deveni instrumente pentru intarirea brand-ului dumneavoastra sau cai de interactiune cu angajatii sau oaspetii dumneavoastra. Glanz va ofera o paleta larga de culori si dimensiuni, peste 600 de nunate si o inalta calitate cromatica a imprimarii. Nu exista restrictii in ceea ce priveste numarul de culori sua complexitatea siglelor sau mesajelor pe carpete.

Dust control

Plasati responsabilitati consumatoare de timp si resurse echipei Glanz formata din profesionisti cu rezultate dovedite.

Clientii Glanz se vor bucura de rezultatele colaborarii cu noi: respectarea in totalitate a sarcinilor contractuale, respectarea standardelor de curatenie si igiena pentru asigurarea unui mediu sigur si placut,colaborerea cu persoane calificate si responsabile.