Afiliere la organizatii

Logo Ugir


Uniunea Generala a Industriasilor din Romania

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania – U.G.I.R., este o organizatie patronala nationala de tip confederativ, persoana juridica inregistrata la Tribunalul Municipiului Bucuresti in septembrie 1992, organizatie care prin statutul sau si-a propus sa reia activitatea organizatiei patronale nationale U.G.I.R. constituita in 1893 si a carei activitate a fost intrerupta in 1948.
UGIR desfasoara o gama larga de activitati precum:efectuarea de interventii la organele administratiei publice si centrale, pentru apararea intereselor membrilor sai,distribuirea de informatii privind oportunitatile de afaceri in tara si strainatate, obtinute din baza de date UGIR,activitati de consultanta financiara, juridica, contabila, manageriala,organizarea unor misiuni de afaceri pentru membrii sai,organizarea de cursuri de pregatire si perfectionare in domenii de larg interes: management, marketing, finante, contabilitate,organizarea unor actiuni pentru intelegerea rolului si contributiei intreprinzatorilor la dezvoltarea economica si sociala a tarii,organizarea de seminarii si conferinte, axate pe problematica specifica,organizarea de expozitii si targuri comerciale, judetene.
Profil Glanz

 

Logo CSR


CSR – Corporate Social Responsability 

La nivel mondial, CSR a devenit deja o parte a afacerilor de zi cu zi. Companii de renume international investesc in acest tip de programe o parte importanta a cifrei lor de afaceri. Cei care isi asuma conceptul CSR iau in considerare impactul activitatii lor asupra societatii, se implica in rezolvarea unor probleme ale comunitatilor si incearca sa devina parteneri sociali viabili.